• beurs@ovmh.nl

Informatie


Bent u ondernemer, winkelier, vereniging of op enige andere manier geïnteresseerd in deelname aan deze beurs? Onderstaand vindt u de belangrijkste informatie voor verdere vragen of het doorspreken van uw wensen neem contact met ons op middels het contactformulier.

DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJFFORMULIER

DOWNLOAD HIER DE BEURSREGELS

Beursopeningstijden: nog niet bekend 2019

Beurslocatie: De Geseldonk en Sporthal Polaris Cederhoutstraat 44 te Helmond Mierlo-Hout

Parkeertip: bij de voetbalvelden aan de Wilgehoutstraat.

 

Bezoekers doelgroep: voor het hele gezin (kinderen onder 12 jaar, alleen onder begeleiding van een volwassene)

Standbouw: wij bieden kant-en-klare standbouw (minimum standafmeting 6m2). Uw stand is dan standaard voorzien van vloertegels, koof voorzijde, 2 verlichtingsspots en een achterwand. Ook is in overleg eigen standbouw mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. U hoeft zelf dus enkel de aankleding te verzorgen. Wees creatief en onderscheidend! Wij willen vooral graag dat de zintuigen, op alle mogelijke manieren, geprikkeld worden! Wenst u tips of heeft u vragen omtrent de invulling van uw stand, vraag het ons.

Verhuur van (hang)tafels, stoelen, krukken ed. rechtstreeks te boeken bij onze horeca partner Rooijakkers Party (link naar website) , zij kunnen alles op locatie leveren. Neem hiervoor contact met hen op.

  • De Consumentenbeurs is een beurs waar de bezoeker u kan ontmoeten en leren kennen. Dit Face-to-face contact geeft u een unieke mogelijkheid om uw ‘product’ onder de aandacht te brengen.
  • Op een beurs, en z├ęker op een consumentenbeurs, wil een bezoeker proeven, proberen en krijgen. Wij hopen, dat u als standhouder, daar iets leuks op kunt bedenken! Immers waar men wat kan doen, proeven of krijgen, daar willen de bezoekers zijn. Daar ontstaat reuring! Dat trekt de aandacht!
  • Vraag om actie!Denk aan dobbelen, raddraaien, winacties etc.
  • Verkoop op de beurs is toegestaan, zoals mode, sieraden, cosmetica, diensten of hebbedingetjes etc. LET OP: geen pinautomaat aanwezig, en u dient zelf zorg te dragen voor de eventueel benodigde verkoopvergunningen van uw product.
  • Laat mensen zien wat u doet of wat u hen te bieden hebt. Denk hierbij aan demonstratiesen praktijkvoorbeelden.
  • Laat de bezoeker zelf ter plaatse beleven of ervaren! Denk bijvoorbeeld aan een ogentest, een hoortest, een (voet- of hand-) massage, een kleine schoonheidsbehandeling, een verkeerssimulator. Je kunt het zo gek niet bedenken!
  • Als de beurs voor de bezoeker een echte belevenis wordt, zal daar nog lang over worden nagepraat.

Succes maak je samen. Wij hopen dat u als standhouder gehoor geeft aan de invulling zoals wij dat ongeveer voor ogen hebben!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring