• beurs@ovmh.nl

Informatie


Bent u ondernemer, winkelier, vereniging of op enige andere manier geïnteresseerd in deelname aan deze beurs? Onderstaand vindt u de belangrijkste informatie voor verdere vragen of het doorspreken van uw wensen neem contact met ons op middels het contactformulier.

DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJFFORMULIER

DOWNLOAD HIER DE BEURSREGELS

Beursopeningstijden: vr. 2 november 18.00-21.00 uur, za. 3 en zo. 4 november 11.00-17.00 uur.

Beurslocatie: De Geseldonk en Sporthal Polaris Cederhoutstraat 44 te Helmond Mierlo-Hout

Parkeertip: bij de voetbalvelden aan de Wilgehoutstraat.

 

Op- en afbouwen:

Opbouw op vrijdag 2 november: 08.00-17.30 uur.

Afbouw op zondag 4 november: 17.00-22.00 uur

Bezoekers doelgroep: voor het hele gezin (kinderen onder 12 jaar, alleen onder begeleiding van een volwassene)

Standbouw: wij bieden kant-en-klare standbouw (minimum standafmeting 6m2). Uw stand is dan standaard voorzien van vloertegels, koof voorzijde, 2 verlichtingsspots en een achterwand. Ook is in overleg eigen standbouw mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. U hoeft zelf dus enkel de aankleding te verzorgen. Wees creatief en onderscheidend! Wij willen vooral graag dat de zintuigen, op alle mogelijke manieren, geprikkeld worden! Wenst u tips of heeft u vragen omtrent de invulling van uw stand, vraag het ons.

Verhuur van (hang)tafels, stoelen, krukken ed. rechtstreeks te boeken bij onze horeca partner Rooijakkers Party (link naar website) , zij kunnen alles op locatie leveren. Neem hiervoor contact met hen op.

  • De Consumentenbeurs is een beurs waar de bezoeker u kan ontmoeten en leren kennen. Dit Face-to-face contact geeft u een unieke mogelijkheid om uw ‘product’ onder de aandacht te brengen.
  • Op een beurs, en z├ęker op een consumentenbeurs, wil een bezoeker proeven, proberen en krijgen. Wij hopen, dat u als standhouder, daar iets leuks op kunt bedenken! Immers waar men wat kan doen, proeven of krijgen, daar willen de bezoekers zijn. Daar ontstaat reuring! Dat trekt de aandacht!
  • Vraag om actie!Denk aan dobbelen, raddraaien, winacties etc.
  • Verkoop op de beurs is toegestaan, zoals mode, sieraden, cosmetica, diensten of hebbedingetjes etc. LET OP: geen pinautomaat aanwezig, en u dient zelf zorg te dragen voor de eventueel benodigde verkoopvergunningen van uw product.
  • Laat mensen zien wat u doet of wat u hen te bieden hebt. Denk hierbij aan demonstratiesen praktijkvoorbeelden.
  • Laat de bezoeker zelf ter plaatse beleven of ervaren! Denk bijvoorbeeld aan een ogentest, een hoortest, een (voet- of hand-) massage, een kleine schoonheidsbehandeling, een verkeerssimulator. Je kunt het zo gek niet bedenken!
  • Als de beurs voor de bezoeker een echte belevenis wordt, zal daar nog lang over worden nagepraat.

Succes maak je samen. Wij hopen dat u als standhouder gehoor geeft aan de invulling zoals wij dat ongeveer voor ogen hebben!