• beurs@ovmh.nl

Deelnemers


Deelen Stoffen & Gordijnen

Deelen Stoffen & Gordijnen

De winkel die vele modebewuste doe-het-zelvers hun hart op hol doet slaan. Bij Deelen Stoffen & Gordijnen vindt u alles op het gebied van zelf-maak-mode en raambekleding.
Juwelier & Klokkenspeciaalzaak van den Aker

Juwelier & Klokkenspeciaalzaak van den Aker

Ons uitgangspunt is dat Juwelier van den Aker voor iedereen toegankelijk is. Gezelligheid, service en perfectie vormen de basis voor ons. Al onze medewerkers stralen dit uit en nemen ruim de tijd om samen met u het mooiste sieraad of horloge uit te zoeken. Gedreven door de passie voor het juweliersvak. De positieve reacties van de klant , onze bevlogenheid voor het vak vormen de basis voor de samenstelling van de collecties.

Mari van Boven Fietsen

http://www.marivanbovenfietsen.nl/
Oostendorp Auto Hyundai

Oostendorp Auto Hyundai

Jou rijplezier bezorgen, daar gaan we voor! Oostendorp Auto is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een automotive onderneming met 40 jaar ervaring. In 1976 begonnen met lelijke eendjes, is Oostendorp Autogroep uitgegroeid tot totaalaanbieder in automobiliteit. Natuurlijk zijn auto’s onze lust en ons leven, maar weet je waar we nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan we voor jou door het vuur! Net zoals onze medewerkers, zijn onze klanten als familie voor ons. Als familie help je elkaar verder, ga je uitdagingen aan en zet je net dat stapje extra. Alles om jou rijplezier te bezorgen. We gaan ervoor

Personal Fitness Helmond

https://www.personalfitnessnederland.nl/vestigingen/helmond/personal-training-helmond

Popkoor Brand New Voices

https://popkoorbrandnewvoices.nl/

Pure mammacare

http://puremammacare.nl/
Slijterij - Wijnhandel 't Pijpke

Slijterij - Wijnhandel 't Pijpke

De slijterij (wijnhandel-groothandel-kadowinkel) wordt met veel plezier gerund door Femma, William en Desire van Poppel. Wij voeren in onze slijterij een groot assortiment aan dranken, bieren en wijnen. Mochten wij iets niet in huis hebben dan kan dat product altijd besteld worden.
Tandprothetische Praktijk v. Raaij - Wesseling

Tandprothetische Praktijk v. Raaij - Wesseling

Wij zijn een kleine prak­tijk waar de behan­de­laar gespe­cialiseerd is in het aan­meten en ver­vaardi­gen van alle uit­neem­bare gebit­sprothe­ses meestal zon­der tussenkomst van een tan­darts. Door de ruime tijd die wij nemen voor onze patiën­ten en goed reken­ing houden met uw per­soon­lijke wensen, zor­gen wij ervoor dat u weer tevre­den de deur uitgaat.

Van Boxtel hoorwinkels

https://www.vanboxtelhoorwinkels.nl/
Waaijers Installaties

Waaijers Installaties

Waaijers Installaties is een professioneel familiebedrijf dat al jarenlang zeer goed bekend staat in Helmond en regio. Met de service van vroeger en de innovatieve technieken van nu helpen wij u graag bij de installatie- en onderhoudswerkzaamheden van uw CV-ketel en WTW-unit. U kunt ons ook inschakelen voor al uw electro- en loodgieterswerkzaamheden. 
Warrenburg Rijopleidingen

Warrenburg Rijopleidingen

Coachen, ondersteunen & adviseren Warrenburg.nl rijopleidingen is een Rijschool Helmond die je uitstekend kan helpen bij het behalen van je rijbewijs. Kwaliteit en veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat een goede (rij)opleiding de basis is om op veilige en verantwoordelijke wijze aan het verkeer deel te kunnen nemen.